FCN-træner efter 0-3 i Aarhus: En falmende indsats

FC Nordsjælland led søndag et nederlag på 0-3 til AGF på udebane i Superligaen.

Farum-klubben var på hælene i det meste af kampen, og indsatsen skuffede FCN-træner Ólafur Kristjánsson, som ikke mente, at hans spillere var gode nok til at sætte sig på spillet.

- Vi fik overhovedet ikke sat spillet i første halvleg. Vi ville gerne skabe overtal på midten, så vi kunne lægge tryk på Kim Aabech og Mate Vatsadze, men det lykkedes ikke for os.

- Det blev en meget falmende indsats. Det blev lidt bedre efter pausen, hvor vi fik iscenesat Stanislav Lobotka bedre, men det var slet ikke nok til hverken at få en sejr eller point mod AGF, siger han.

FC Nordsjælland havde det svært på midtbanen, hvor AGF lykkedes med at spille hurtigere end gæsterne.

En af årsagerne til nederlaget var ifølge FC Nordsjællands defensive midtbanespiller Lasse Petry, at gæsterne var for dårlige i spillet med bolden.

- Vi var ikke dygtige nok på bolden. Vi havde egentlig bolden en del, men vi lykkedes ikke med at skabe de chancer, som vi havde talt om inden kampen. Vi manglede den sidste pasning, før det blev rigtigt farligt.

- Men omvendt så havde vi en stor chance, da der stod 1-0, og hvis vi havde scoret på den, så havde det været en helt anden kamp, siger Petry.

FC Nordsjælland har nu tabt to kampe i træk efter en god stime med tre flotte sejre på stribe i Superligaen.

- Vi havde leveret rigtig godt i de tre foregående kampe inden OB-kampen, og det skal vi finde tilbage til. Vi må stå sammen som et hold og arbejde hårdt for hinanden, så tror jeg helt sikkert på, at vi nok skal få det vendt igen, siger Lasse Petry.

FC Nordsjælland skal forsøge at komme tilbage på sejrskurs søndag, hvor AaB kommer på besøg i Farum.

/ritzau/

 

Dagens Gossip