FCN-træner: FCK fik et tyndt straffespark

Der skulle ikke være dømt et straffespark til FC København i første halvlegs overtid, mener FC Nordsjællands træner Olafur Kristjansson.

Dommer Kenn Hansen mente, at FCK-anfører Thomas Delaney blev skubbet i ryggen af FCN-anfører Lasse Petry, og så kunne FCK-angriberen Nicolai Jørgensen afgøre kampen til 2-0-sejr.

Dommerens vurdering er Olafur Kristjansson uenig i, og han var sur, fordi straffesparket blev en af årsagerne til nederlaget i Telia Parken søndag aften.

- Resultatet irriterer mig. FCK's første mål var rigtig godt lavet, vi blev spillet tynde ude i siden, og det var et godt mål på hovedstød.

- Men det var tyndt, at vi skulle tabe 0-2 på så tyndt et straffespark, som FCK fik, siger Olafur Kristjansson.

I de sidste 45 minutter var der ikke mange chancer til hverken FCN eller FCK. Det andet mål på straffespark var med til at punktere kampen.

- Nu har jeg ikke set det igen på fjernsyn, men set udefra sidelinjen var det to spillere, som hoppede op i en duel, og så faldt Delaney. Så skal man i hvert fald dømme mange straffespark i løbet af en kamp.

- Jeg synes, det var tyndt. Men om jeg har ret eller ej, så kan jeg ikke bruge det til en skid. Det blev dømt og eksekveret, og FCK vandt 2-0.

- Hvis vi havde gået til pause nede med 0-1, så havde vi haft mere mod og tro på det i anden halvleg, siger islændingen.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip