FCN-træner: Vi skal vinde de rigtige kampe

Søndagens 0-2-nederlag til FC København gjorde det ikke nemmere for FC Nordsjælland at nå op på Alka Superligaens tredjeplads.

FCN er raslet ned på en sjetteplads med 35 point med otte spillerunder tilbage. Brøndby indtager bronzepladsen med 38 point, mens også Randers FC og Hobro er bedre placeret end FCN.

- Vi går efter en så høj placering som muligt. Men vi skal også være realistiske, og vi skal vinde de rigtige kampe.

- Jeg er klar over, at vi ikke vinder alle kampe, men vi skal kende vores besøgelsestid, siger FCN-træner Olafur Kristjansson.

FCN tager i næste spillerunde imod bundproppen Silkeborg på lørdag, og det kunne lune med tre point.

- Hvis man tænker på en placering, så ender det med at gå galt. Vi fokuserer på vores næste opgave, selv om det er røvkedeligt at sige det. Vi forsøger at komme så højt op som muligt.

- Hvis det kan blive en tredjeplads, er jeg rigtig tilfreds. Men i dette midterfelt kan man den ene weekend være placeret på en tredjeplads og den næste weekend på en sjetteplads, siger Kristjansson.

I de sidste otte kampe skal FCN også møde både Randers, AaB, Brøndby og Hobro, som alle bejler til bronzemedaljerne.

- Selvfølgelig skal vi slå til i de kampe. Men det kommer meget an på, hvordan turneringen spilles. På en golfbane kan man lave både bogey, par, birdie og eagle.

- Jeg tror, vi lavede en bogey mod FCK, men mon ikke vi kan lave nogle eagles, siger FCN-træneren.

Spørgsmål: Skal I ud at lave hole-in-one i de sidste otte spillerunder?

- Forhåbentlig behøver vi ikke at lave hole-in-one. Men hvis vi kan lave nogle eagles, så bliver jeg rigtig glad. Men par kan også gøre det, lyder det spøgefuldt fra Kristjansson.

/ritzau/

 

Dagens Gossip