FCV-træner efter Hobro-dukkert: For mange afbrændere

FC Vestsjælland måtte mandag aften gå fra banen som tabere, efter at have tabt 1-3 til Hobro på udebane.

Vestsjællænderne havde ellers flere store chancer igennem hele kampen, og holdet kunne have bragt sig foran i første halvleg.

- Vi manglede effektiviteten i dag. Vi skabte virkelig mange store chancer, men vi var simpelthen for dårlige i afslutningerne. Der var alt for mange brændte chancer i dag, siger FC Vestsjællands træner Michael Hansen.

Mod slutningen af kampen formåede FC Vestsjælland at reducere til 1-2, men kort efter lukkede Hobro kampen til 3-1.

- Vi nåede lige at bringe spænding ind i kampen igen, inden Hobro lukkede kampen til 3-1. Efter vores reduceringsmål satsede vi endnu mere, og der nåede vi ikke at få vores aftaler på plads. Det er min fejl, at spillerne ikke kendte deres opgaver og var passive, siger Hansen.

Især Rasmus Festersen misbrugte flere store chancer, hvilket frustrede FC Vestsjælland-træneren:

- Rasmus Festersen spillede på den ene side en fremragende kamp i dag, men til gengæld var han rigtig dårlig inde i feltet, hvor han brændte for mange chancer, siger Hansen.

Angriberen scorede FC Vestsjællands eneste mål, men var godt selv klar over, at han skulle have lavet flere.

- Det var stolpe ud i dag, hvor Hobro reddede bolden på stregen et par gange. Det er utur, men jeg tror på, at heldet vender på et tidspunkt.

- Det er frustrerende, at der er fjorten dage til næste kamp på grund af landsholdspausen. Vi ville gerne have spillet allerede i weekenden, så vi kunne få vasket nederlaget væk, siger Rasmus Festersen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip