FCV-træner er skuffet trods vigtigt point

admin

|

07/12/2014

Dagens topnyheder

Hobro så længe ud til at løbe med sejren i søndagens udekamp mod FC Vestsjælland.

Slagelse-mandskabet kom dog tilbage og fik 1-1 på et mål ti minutter tid - et mål, der gør vinteren noget mere overkommelig for bundholdet.

FC Vestsjælland har med det uafgjorte resultat stadig kun seks point op til Hobro, som er det hold, FCV har rettet pilen mod i kampen mod nedrykning.

- Jeg er skuffet, for vi havde sat næsen op efter tre point. Jeg synes, at vi havde spillet og mulighederne til det. Men på den anden side var det også vigtigt ikke at tabe til en direkte konkurrent, siger træner Michael Hansen.

- At vi trods alt fik uafgjort, gør en stor forskel. Vi er tilfredse med, at det ikke endte helt galt, men det er ikke sådan, vi vil agere som klub. Vi vil ikke være tilfredse med, at det ikke går galt, vi vil i stedet glæde os over, det går godt.

Rasmus Festersen var manden med det vigtige mål, men han er som træneren skuffet over, at det ikke blev til mere end et enkelt point.

- Jeg er ærgerlig, for vi spiller en god kamp. Men det er desværre vores lod i øjeblikket at spille gode kampe, men ikke få det udbytte, vi måske har fortjent, siger Festersen.

- Målt på hele kampen skulle vi have haft tre point. Hobro havde stort set intet, mens vi spillede en af de bedste kampe længe. Men det er desværre ikke det, der kan måles på pointtavlen.

Anfører Henrik Madsen erkender, at det uafgjorte resultat var ekstremt vigtigt.

- Det betyder jo alt. Men jeg er stadig rigtig skuffet, for i første halvleg følte jeg kun, at der var ét hold på banen.

- Vi havde store dele af spillet og havde flest chancer, så det var en streg i regningen, at de fik scoret, siger Madsen.

- Vi viste heldigvis god moral og kom godt ud efter pausen, og fik så endelig udligningen. Derefter pressede vi må i slutfasen, men det kastede desværre ikke mere af sig.

- Turneringen er lang endnu, og intet var afgjort uanset udfaldet her. Men vi er bagefter, og det bliver et hårdt forår for os, det er der ingen tvivl om, siger Madsen.

/ritzau/