FCV-træner inden bundbrag: Kender Viborg ud og ind

Fredag aften tørner de to oprykkere sammen i Superligaen. Det er samtidig et bundbrag mellem nummer ni, FC Vestsjælland, og nummer 11, Viborg.

FC Vestsjællands træner, Ove Pedersen, erkender, at kampen er vigtig, men det er mange af de kommende opgaver.

- Den er selvfølgelig rigtig vigtig. Men der kommer kampe bagefter, der er mindst lige så vigtige, da det er så tæt i ligaen, at det ikke kun er en kamp mellem os og Viborg. Men alle point er rigtig vigtige at få, siger Ove Pedersen.

Det er sæsonens tredje indbyrdes møde mellem oprykkerne, og Viborg har vundet de to første, som begge blev spillet i Viborg.

- De har ikke været identiske, og i den første var vi tæt på at trække det længste strå. Men jeg kender Viborg ud og ind. Ikke så meget fra vores egne kampe. Men jeg har set dem rigtig mange gange. Tre-fire gange i år allerede, fortæller træneren.

Han har set nye tendenser på Viborg-holdet, efter Auri Skarbalius overtog efter Ove Christensen.

- Selvfølgelig har Auri sat sit præg på holdet. Men begynder jeg at sige hvor, så fortæller jeg også lidt af min egen taktik, så det vil jeg ikke. Men får vi vores egne ting til at virke, har vi gode chancer for at trække det længste strå.

Og FC Vestsjælland møder med selvtillid. Efter det store nederlag i forårspremieren er det blevet til uafgjort mod AaB og Randers og senest sejr ude mod FC Nordsjælland.

- Det giver meget at få en sejr. Det flytter noget i denne række. Vi har selv været igennem fem kampe uden sejre, og det vil man helst ikke. Tre point er en god platform inden den næste kamp, siger Ove Pedersen.

Inden kampen, der begynder fredag klokken 18.30, har FC Vestsjælland 26 point, mens Viborg har 23.

/ritzau/

 

Dagens Gossip