FCV-træner: Mange positive ting i sejr over Esbjerg

20/10/2013 19:14

admin

Nyheder

Mest læste i dag

FC Vestsjælland tog endnu et hop mod toppen af Superligaen, da oprykkerne søndag slog Esbjerg med 2-1. Sejren og præstationen får smilet frem hos oprykkernes træner, Ove Pedersen.

- Jeg er rigtig glad for den her sejr, for der er rigtig meget positivt at tage med. Vi vandt livtaget, som Esbjerg gjorde sidst, så jeg synes, at det var en flot kamp fra vores side, siger Ove Pedersen.

- I starten af anden halvleg, kom vi under et relativt tungt pres, men da vi så bød ind med noget den anden vej, blev det relativt lige igen.

Træneren var især godt tilfreds med den defensive organisation og presspillet.

- Den defensive struktur, både det høje og det lave pres, fungerede godt. Det er svært at holde et så godt hold som Esbjerg fra chancer, men vores fire bageste stod rigtig fint, siger Pedersen.

Tidligt i kampen kom FCV på 1-0, da Morten Bertolt bankede et langskud i kassen fra 25 meter.

- Det var en dejlig fornemmelse at se den gå ind. Det er mit første superliga-mål scoret uden for feltet, og når det så var med til at sikre en sejr, er der jo kun endnu bedre, siger Bertolt.

Midtbanemotoren er glad for, at FCV fik svaret igen mod Esbjerg, der for fire uger siden vandt 3-1 i Slagelse.

- Vi var mere konsekvente i dag, og vi var stærkere i duellerne. Der var virkelig gods i tacklingerne, og vi lavede ikke de hasarderede ting, vi gjorde sidste gang, siger Bertolt.

- Der blev ikke overladt noget til tilfældighederne denne gang, og vi var mere afklarede med, hvordan vi ville spille.

FC Vestsjælland er med sejren strøget op på fjerdepladsen i Superligaen.

/ritzau/