FCV-træner: Vi havde overskuddet i den ordinære tid

FC Vestsjællands cheftræner, Michael Hansen, blæste til angreb i pokalfinalens sidste minutter, efter hans mandskab netop havde udlignet til 2-2 mod FC København.

Træneren kunne nemlig se sit hold med det største overskud, og derfor var det oplagt at forsøge at afgøre kampen inden den forlængede spilletid, siger han.

- Vi leverer en pokalkamp, hvor vi giver det ypperste, vi har. Jeg tror også, vi giver en mere lige kamp, end man kunne forvente.

- I sidste ende handler det om at vinde. Da vi går i forlænget, der synes jeg, det er os, der slutter den ordinære spilletid med overskud.

- Jeg prøvede at skubbe holdet frem, for jeg synes, FCK var "shaky" de sidste minutter, siger Michael Hansen.

Hans mandskab fik dog ikke scoret yderligere, og i den forlængede spilletid afgjorde FCK kampen med et 3-2-mål af færingen Brandur Olsen.

- Målet afgør meget. De kræfter, der skal til for at komme tilbage, de er svære at hive frem i de minutter.

- Den træthed, der var på begge hold, var meget synlig, siger Michael Hansen.

Ved pausen førte FC Vestsjælland med 1-0, men i løbet af 10 minutter vendte kampen på hovedet, og FC Vestsjælland kom bagud. Særligt det udlignende mål efter et hjørnespark irriterer Michael Hansen.

- Det er under et minut, der er gået af anden halvleg, da de kommer på 1-1. Det er et mål, hvor opspillet hele vejen igennem irriterer mig. De spiller bare bolden ud på backen, får et hjørnespark og scorer, siger han.

Søndag venter en vigtig kamp for FC Vestsjælland i Alka Superligaen, hvor klubben skal til Hobro. Den kamp fylder dog ikke noget i trænerens øjne lige nu.

- Hobro må jeg tænke på i morgen. Vi gav os selv chancen for at vinde den pokal, og det var det, vi gik efter. Det kan vi ikke klage over, siger Michael Hansen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip