FCV-træner: Vi mangler modet og energien

FC Vestsjælland var lørdag en tur i Jylland, hvor man spillede sig til et enkelt point i Alka Superligaen mod bronzeaspiranterne fra Randers FC.

Holdet kom foran i kampen, men det rakte ikke hele vejen.

FC Vestsjælland-træner Michael Hansen stillede sig efter 1-1-kampen tilfreds med det ene point, og mente endda, at holdet i perioder spillede til mere.

- Jeg synes, at vi kom godt fra start, men manglede modet og energien til at holde hele vejen. Vi fik gode betingelser på banen, og jeg kunne godt have ønsket mig mere i vores gode perioder.

Randers udlignede undervejs ved Mikael Ishak efter et indlæg fra kantspiller Kasper Fisker i en situation, som FC Vestsjælland ellers havde forberedt sig på.

- Vi er ærgerlige over målet og situationen omkring det. Vi havde ellers trænet og set video på det, så det er et dumt mål at lukke ind. Men alt i alt er det Randers, der skabte tempo i kampen, og vi skulle have været bedre, hvis vi skulle have fået en sejr.

FC Vestsjælland hentede i vinter Osama Akharraz på en fri transfer, og han var ligeledes tilfreds med resultatet i lørdagens kamp.

- Som kampen udviklede sig, så er vi godt tilfredse. Vi kom foran og havde styr på det, men de pressede på og havde en masse indlæg. Det kunne vi ikke stå imod hele kampen. Vi dæmmede godt op for det, men de skulle bare bruge det ene indlæg, siger han.

Akharraz er startet inde de sidste to kampe og er indtil videre tilfreds med sin egen indsats.

- Jeg synes selv, at jeg har gjort det godt. I dag var det hårdt arbejde, der skulle til, og det synes jeg, at jeg bidrager med. Så håber jeg selvfølgelig bare, at der kommer mere spilletid fremover, siger han.

Akharraz og FC Vestsjælland tager i næste weekend i mod de forsvarende mestre fra AaB. Det sker på lørdag på hjemmebanen i Slagelse.

/ritzau/

 

Dagens Gossip