Federer afviser schweizisk Davis Cup-ballade

Der er ingen gnidninger mellem de to schweiziske tennisstjerner Roger Federer og Stanislas Wawrinka forud for Davis Cup-finalen mellem Schweiz og Frankrig i denne uge.

Wawrinkas utilfredshed var ellers åbenlys, da de to spillere mødtes i semifinalen ved World Tour-finalen i London i lørdags, hvor han mente, at Federers kone var for larmende på tilskuerpladserne.

Men den slags er normalt, forsikrer Federer, inden han og Wawrinka skal spille på samme hold i den prestigefyldte landsholdsfinale.

- Vi havde en snak efter kampen. Alt er okay. Jeg ville bare høre, om han bar nag, for det var nok et af de mest larmende tidspunkter af kampen, da det stod 5-4, 5-5 i tredje sæt.

- Men der er ingen problemer overhovedet. Vi har det fint her - vi er venner, ikke fjender. Det var en af den slags ting, der sker i kampens hede, siger Roger Federer ifølge The Guardian.

Heller ikke Wawrinka mener, der er grund til at spekulere mere på uenigheden mellem de to landsmænd, der aktuelt er nummer to og fire på verdensranglisten.

- Vi talte om det lige efter kampen. Ikke bare om dét, men om mange ting. Vi ved, hvordan vi skal håndtere sådan nogle småting. Vi har kendt hinanden længe.

- Vi har aldrig haft store problemer med hinanden. I en kamp, ikke mindst i en semifinale, kan der være spændinger. Det bliver slået stort op i pressen, men det tog os ikke mere end fem minutter at tale os til rette, siger Stanislas Wawrinka.

Schweiz møder Frankrig på udebane i Lille. De første kampe spilles på fredag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip