Federers hurtigste exit i 14 år: En dårlig dag

Tennislegenden Roger Federer er ikke vant til at opholde sig så kort tid i Australien, som han kommer til denne gang med sit exit fra Australian Opens tredje runde fredag.

Den andenseedede schweizer var efter fredagens nederlag til italieneren Andreas Seppi særdeles skuffet over sin egen præstation.

- Jeg havde bare en dårlig dag. Jeg ville ønske, at jeg kunne have spillet bedre, det var åbenlyst svært, da jeg havde tabt de to første sæt, siger schweizeren ifølge nyhedsbureauet AFP.

Roger Federer er nummer to på verdensranglisten lige nu. Andreas Seppi er nummer 46, og han havde kun taget et eneste sæt mod Roger Federer i de to spilleres foregående 10 opgør mod hinanden.

- Jeg havde chancerne for at komme tilbage i kampen, men jeg greb dem ikke. Det er et skuffende nederlag, fortsætter han.

Mens Andreas Seppi efter kampen konstaterede, at han vist aldrig tidligere havde spillet bedre, kunne Roger Federer konstatere, at bortset fra hans exit fra anden runde i Wimbledon i 2013, var dette hans dårligste resultat i en Grand Slam-turnering i mere end et årti.

Roger Federer jagtede sin femte Australian Open-sejr i karrieren, men nu vinder han måske slet ikke flere - han har ikke vundet siden Wimbledon i 2012.

/ritzau/

 

Dagens Gossip