Fedme ødelagde hans første gang - nu har han tabt halvdelen af sin kropsvægt

Gregg Casarona Fra Long Island, New York, vejede næsten 200 kilo, da han første gang havde sex med sin kæreste, Jennifer Gerakaris.

Det var ikke en førstegangsoplevelse som dem, man ser i romantiske, amerikanske komedier. Gregg Casaronas overvægt resulterede nemlig i, at han kom til at sine skubbe kærestens hoved gennem en mur, og var nødt til at få hende på hospitalet lige med det samme. 

Den oplevelse fik den voldsomt overvægtige mand til at  tænke sig om. Kæresten fik ingen alvorlige skader, men Gregg Casaronas selvtillid havde lidt et knæk. Så han satte sig for at tabe sig.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver du fed af søvnløse nætter

Nu har han tabt sig 101 kilo - altså over halvdelen af den vægt, han havde, da han mistede sin mødom. Det har betydet masser af opmærksomhed fra det kvindelige køn. Han ønsker ikke at prale med det eksakte antal. For, som han siger til Daily Mail, så 'bør en gentleman ikke svælge i, hvor mange kvinder, man har været sammen med'. 

- Men jeg kan godt afsløre, at jeg får mere opmærksomhed fra damerne nu, hvor jeg har tabt mig så meget, hvilket er endnu en fordel ved det, siger Gregg Casarona. 

Han fortæller, at hans selvtillid er steget helt til vejrs efter at han har smidt de utroligt mange kilo af sig. 

LÆS OGSÅ: Er du perfektionist? Så pas på helbredet

Da Gregg Casarona var allertungest, spiste han 7500 kalorier om dagen, hvilket er mere end tre gange så meget, som det anbefales at indtage for en mand. 

Se en video fra tv-kanalen TLC om Gregg Casaronas massive vægttab herunder.

 

 

Dagens Gossip