Fem anholdt: En bombe i deres bagagerum var tiltænkt et land i Skandinavien

En svensk mand er blandt fire personer, som fredag er pågrebet i Bosnien for at planlægge et terrorangreb i et skandinavisk land, skriver nyhedsbureauerne NTB og AP.

Tre af mændene blev anholdt, da var ved at køre ud af Bosnien med en bombe i bagagerummet.

Den fjerde mand blev anholdt i Sarajevo.

Pågribelserne er sket i et samarbejde mellem bosnisk, hollandsk og svensk politi, oplyser det bosniske politi ifølge AP.

Bosnisk politi har foretaget ransager på to adresser i Sarajevo for at kunne beslaglægge yderligere beviser, skriver avisen Oslobodenje.

Det rapporteres, at de anholdte skulle have modtaget en bestilling på bomben fra et skandinavisk land, men der foreligger endnu ingen oplysninger om, hvilket land der i givet fald skulle være tale om.

Det har foreløbig ikke været muligt at få en kommentar fra PET til sagen. Politiets Efterretningstjenestes norske pendant, PST, er ifølge NTB ikke bekendt med anholdelserne.

/ritzau/

RETTELSE:

FØRSTE MELDING LØD PÅ, AT DER VAR TALE OM FIRE ANHOLDTE. DER ER DOG TILSYNELADENDE TALE OM I ALT FEM ANHOLDTE: TRE MÆND, DER ER ANHOLDT VED BILEN, EN ANHOLDT I SARAJEVO OG EN FEMTE I SVERIGE. LÆS MERE HER: Fem anholdt i Bosnien for terrorplaner mod Skandinavien

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip