Fem danske golfere er klar til Tour-skolens finale

Hele ni danske golfspillere har i de forgangne dage forsøgt at kvalificere sig til næste års European Tour, men kun én af dem slap igennem den anden af i alt tre forhindringer.

Og så måtte Nikolaj E. Nissen endda ud i omspil for at sikre sig adgang til den såkaldte Final Stage, hvor der er 25 Tour-kort på spil.

Danskeren var en af fem spillere på sammenlagt syv slag under par, der i omspil skulle kæmpe om de to sidste adgangstegn til Final Stage.

Det lykkedes lige præcis for Nissen, der på andendagen imponerende med en albatros, da han lavede hole-in-one på et par 4-hul.

De øvrige otte danskere i anden runde kiksede altså kvalifikationen. Blandt dem var Lasse Jensen, som dermed mister kortet igen efter sin debutsæson på European Tour.

De fem spillere, der er med i Final Stage-turneringen, der begynder på søndag, er: Nikolaj E. Nissen, Lucas Bjerregaard, Andreas Hartø, Jeppe Huldahl og Thomas Nørret.

Final Stage spilles som altid på PGA Catalunya Resort i Girona i det nordlige Spanien.

Sidste år lykkedes det for Lasse Jensen og Morten Ørum Madsen at kvalificere sig til European Tour i kraft af deres placering i Final Stage.

/ritzau/

 

Dagens Gossip