Fem sigtet for vold: 17-årig fik smadret kæbe, næse og tænder

Skrevet af admin

|

04/12/2013

Dagens topnyheder

Parkeringspladsen ved Aalborghus Gymnasium i Nordjylland blev tirsdag aften omdannet til en slagmark, da to grupper af unge kom i masseslagsmål.

Fem personer på mellem 16 og 20 år er nu anholdt og sigtet for grov vold, skriver tv2nord.dk.

- Vi får klokken 22.01 en anmeldelse om et større slagsmål på parkeringspladsen ved Aalborghus Gymnasium og sender flere patruljer derud, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Mogens Hougesen til tv2nord.

- Da vi kommer frem, finder vi en 17-årig mand, der har brækket kæben, næsen og fået ødelagt sine tænder, siger han.

Flere andre blev skadet under slagsmålet, men de havde dog forladt stedet. Den 17-årige mand måtte en tur på hospitalet med ambulance.

- På stedet anholder vi fem personer på mellem 16 og 20 år, som, vi mener, har tilknytning til slagsmålet. Den ene har blandt andet skader på sin hånd, der tyder på, at han har været med i slagsmålet, siger vagtchefen.

Slagsmålet er ifølge vagtchefen ikke banderelateret. De to grupper havde angiveligt aftalt at mødes på parkeringspladsen i Aalborg for at tale om nogle uoverstemmelser, da det altså udviklede sig til et masseslagsmål.

De fem anholdte er nu sigtet for grov vold og tilbragte natten i politiets venterum, da deres manglende promille sørgede for, at de ikke skulle i detentionen. De bliver afhørt onsdag, hvorefter det bliver besluttet, om de skal fremstilles i grundlovsforhør.

/ritzau/