Fem tåkrummende sex-skader, der endte på hospitalet

Du har sikkert prøvet at få store blå mærker, ømme kønsdele eller falde på gulvet, når du har foldet dig seksuelt ud. Men har du prøvet at ende på hospitalet som følge af dine udfoldelser? 

Tv-kanalen TLC har stor succes med programmet "Sex Sent Me To The ER", og i forbindelse med sidste sæsonafsnit vises et resume af nogle af programmets værste sexulykker. Og det er ikke småting, folk er kommet ud for af uheld - nogle mere selvforskyldte end andre.

Læs også: Seks tidspunkter, hvor du bør kræve sex

Her er fem eksempler, hvor det gik frygtelig galt:

1. Et par besluttede at peppe deres vibrator op ved at forbinde den til en elektrisk sav. Det endte galt, og kvinden fik skåret sit underliv og måtte hurtigt på hospitalet.

2. Lav aldrig selv sexlegetøj - det ender sjældent godt. En mand puttede en elpære op i numsen, hvorefter den smadrede. Med nød og næppe lykkedes det lægerne at redde manden.

Læs også: Til kvinden, der har alt: Se udvalget af penis-sutsko

3. Et par hoppede i bølgen blå for at have sex. Det var dejligt, så længe det varede, men da parret skulle fra hinanden, sad de fast på grund af trykket lavede et vakuum. De kunne ikke komme fri af hinanden og måtte sammenslynget kæmpe sig ind på land og ringe efter hjælp.

4. En mand havde hørt, at vandmelon skulle være et elskovsmiddel. Og derfor dyppede han sine ædlere dele i vandmelonjuice, men hvad han ikke vidste var, at kæresten var meget allergisk overfor vandmelon.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

5. En kvinde blev døv af i to måneder af at kysse. Tilsyneladende kyssede hun så intenst med sin kæreste, at det reducerede trykket i munden, hvilket fik hendes trommehinde til at sprænge.    

Pas på derude!

 

Dagens Gossip