Fem ting, du skal huske, når du ikke kan finde kærligheden

Jagten på prinsen på den hvide hest kan være opslidende, når den aldrig synes at slutte. Den nemme løsning er at sætte sig på sofaen med armene over kors og trøstespise, mens man konkluderer, at der er noget galt med én, fordi man ikke kan finde den eneste ene.

Men inden du når så langt, så stop lig op og husk på disse fem ting, opfordrer bloggeren Julia Melko:

Læs også: 18 ting du vil fortryde, når du bliver gammel

1. Det er bedre at være alene end at være sammen med den forkerte mand. Det handler ikke om at kunne sige, at man er i et forhold. Usunde forhold skal man ud af, også selvom prisen er, at man bliver single. Nyd singlelivet indtil du finder den rette mand.

2. Du er single af en grund. Tilbringer du mange timer foran tv'et eller computeren, når du har fri for arbejde? Det kan måske forklare, hvorfor du ikke har fundet kærligheden. Sørg i stedet for at komme ud i din fritid - gå i træningscenter, til dans eller ta' et kursus.

Læs også: Fem hemmeligheder, som kvinder ikke fortæller deres mænd

3. Hold op med at bekymre dig om, hvad andre siger. Selvom dine venner, kollegaer og familiemedlemmer krydsforhører dig om din kærlighedsstatus, skal du prøve at lade være med at tage det for tungt, selvom det er et ubehageligt og tilbagevendende spørgsmål. Det er dit liv og dig, der skal leve det.

4. Din "mand" er tættere på, end du tror. Du kender masser af mænd (din nabo, kollega, postbudet, fitnessinstruktøren osv), men du glemmer, at de kunne være en mulighed. Din kommende kæreste skal ikke nødvendigvis findes i nattelivet eller på et datingsite.

5. Du kan få børn i 40'erne. Det er ofte en myte, at du ikke kan få børn efter 30'erne. Selvfølgelig er det bedre og nemmere at få børn i 20'erne, men ingen kan vide, om du vil få et barn, selvom du ikke bliver gift eller gravid, mens du er i 20'erne. 

 

Dagens Gossip