Fem ting mænd gør forkert i sengen

Gad vide, om det nogensinde er sket for andre end mig?

Sådan tænker du næste morgen, fuld af fortrydelse.

Men det er det - du er ikke den eneste, der har oplevet rigtig dårlig sex. Den slags dårlig sex, som nærmest kan få dig til at græde. Også mens det står på. Ikke fordi, du er specielt uerfaren. Men fordi du simpelthen er frustreret, keder dig og fortryder inderligt, hvad du har rodet dig ud i.

LÆS OGSÅ: Denne video storhitter blandt mænd: Bryst-kamera filmer kvindes løbetur

Sådan en oplevelse havde en blogger fra Thought Catalog, Carrie Cucamara, for nylig.

Det var den slags sex, som ikke engang blev bedre af alkoholens slør.

Og baseret på det, har hun nu lavet en liste med fem sex-ting, som hun mildest talt godt kunne undvære, at mænd går i gang med mellem lagnerne.

1. ’Hammeren’
Kvinder, den kender vi vist allesammen.
Han ligger oven på dig, skubber sig mekanisk ind og ud med en hast, der bedst kan beskrives ved brug af en mekaniske værktøjer.
Han er altså oven på dig, ind og ud, ind og ud, og stønner nogle utydelige, dumme ting, mens du bare ligger der, og kun kan tænke på en svag smerte, og at du næsten ikke kan trække vejret.
Det er forfærdeligt. Hastighed er ikke en færdighed. Og at skubbe dilleren ind, så dybt den kan ,og så hurtigt, det kan lade sig gøre, gør ham ikke god i sengen. Det er bare sindssygt ubehageligt.

LÆS OGSÅ: Sarah Jessica Parker springer ud som blogskribent

2. Overlegenheds-komplekset
Det der irriterende kæphøje ansigtsudtryk, han får, når han får respons får dig.
Når han siger ‘JAAH, du er bare så våd!’ som om han har udrettet noget enestående.
Seriøst? For det første, med dét fingerarbejde (det kommer vi til senere), og den virkelig usexede overlegne opførsel, begynder jeg at overveje at simulere, bare så det snart kan være overstået.
For det andet, så er det almindelig biologisk viden, at når du rører mig dér, så bliver jeg våd. Det er ikke en gave, du giver mig. Jeg gør det selv flere gange om dagen.

3. Klamme fingre
Nu skal det stoppe. Hold SÅ op med brutalt at proppe et udvalgt antal fingre ind i mig, som om du graver efter guld med hænderne. Det er totalt forvirrende, det virker på ingen måde for mig, og det gør sgu ondt.
Hvis du tror, at du kan tænde mig ved at stikke et par fingre ind og køre dem rundt på må og få, så tager du grueligt fejl.
Vær lidt nænsom, bevæg dig rundt med snilde og præcision, prøv med én, måske to, fingre, og se, hvad der sker.
At blive stukket tilfældigt med tre eller fem fingre på en aggressiv måde, mens der bliver råbt ‘JA, FOR FANDEN!’ er så frastødende.

LÆS OGSÅ: 15 ting mænd ville ønske, alle kvinder vidste om parforhold

4. For meget snak
'Dirty talk’ er godt. Det er fantastisk, når det bliver gjort rigtigt.
Men det er bare ikke frækt at råbe ‘FOR HELVEDE, JA!’ igen og igen, mens du skærer tænder, laver anstrengte grimasser og hiver mig i håret. Det er faktisk ret forstyrrende.
Aggressiv sex kan godt være frækt, men når man begynder at blive halvbange for manden oven på sig og bekymret over den unødvendige grynten, så ved du bare, det bliver dårlig sex resten af seancen.

5. Overdreven brug af penis
Oralsex er frækt for de fleste piger. Men de vil selv have lov at tage det initiativ, som du nok også selv vil.
Jeg har så meget respekt, at jeg ikke kunne finde på bare at sætte mig på dit ansigt - med mindre, du bad mig om det. På samme måde bedes du lade være med at tvinge din penis ind i munden på mig, med mindre jeg selv har sagt, at jeg vil gå ned på dig. Du skal ikke komme mig i hovedet, med mindre jeg er forberedt på det, og jeg vil bestemt ikke have det i munden, hvis jeg ikke lige er tryg ved det.
Du er velkommen til at spørge, og jeg må godt høfligt afslå.
Lad nu være med at kyle pikken i hovedet på mig!

LÆS OGSÅ: De 21 mest usexede ting ved sex

 

Dagens Gossip