Fem varetægtsfængslet for voldtægt af dansk kvinde

En domstol i Indien har torsdag varetægtsfængslet fem mænd, som i sidste uge røvede og gruppevoldtog en dansk kvinde i New Delhi, skriver avisen The Times of India.

De fem hjemløse mænd skal indtil videre sidde i varetægt til 6. februar.

Politiet har ifølge den indiske avis anholdt syv mænd i voldtægtssagen - heriblandt to mindreårige, som skal stilles for en særlig ungdomsdomstol. En ottende formodet voldtægtsmand er stadig på fri fod, forlød det tirsdag.

Den 51-årige danske turist blev gruppevoldtaget tirsdag i sidste uge nær New Delhi Railway Station. Hun var faret vild og spurgte en mand om vej.

Han førte hende i stedet til en lille have tæt ved togstationen, hvor forbrydelsen fandt sted. Ifølge den danske kvindes forklaring stod voldtægten på i cirka tre timer.

De anholdte beskrives som hjemløse og stofmisbrugere, der holder til omkring togstationen.

Voldtægtsmændene røvede også kvinden, og politiet har fundet nogle af hendes ejendele hos de anholdte, skriver Times of India.

Den danske kvinde forlod Indien onsdag og er tilbage i Danmark.

I det seneste år har Indien været plaget af flere opsigtvækkende voldtægtssager. Heriblandt en gruppevoldtægt af en 23-årig kvinde i en bus i New Delhi i december 2012. Kvinden døde senere af sine kvæstelser.

/ritzau/

 

Dagens Gossip