Fenerbahce bekræfter flirteri med United-stjerne

Robin van Persie ser ud til at være på vej til det tyrkiske storhold Fenerbahce, hvor han i så fald bliver holdkammerat med danske Simon Kjær.

Fenerbahce bekræfter, at klubben har ført samtaler med Manchester United-angriberen om at tilknytte ham til holdet, som opnåede en andenplads i sidste sæson, tre point efter duksen Galatasaray.

- Samtaler er indledt med klubben og spilleren selv om et skifte, lyder det fra Fenerbahce i en udtalelse uden yderligere detaljer.

Tilgangen af van Persie, som har spillet tre sæsoner for United, vil styrke holdet forud for næste sæson.

Udtalelsen falder, mens der er øget spekulationer om, at en aftale kan falde på plads inden for de næste dage, efter at Fenerbahces sportsdirektør Giuliano Terraneo fløj til England for at føre samtaler med Robin van Persie.

Den portugisiske spiller Nani skiftede mandag til Fenerbahce - også fra United - for seks millioner euro (omkring 45 millioner kroner), og dermed har det tyrkiske hold tilført international talent til holdet forud for pokaljagten næste sæson.

Også mesterklubben Galatasaray har oprustet, da klubben har hentet den tyske landsholdsangriber Lukas Podolski i Arsenal.

/ritzau/

 

Dagens Gossip