Fenger: Vi har været for dårlige på hjemmebane

Randers FC måtte søndag nøjes med et enkelt point på hjemmebane, da holdet spillede 1-1 mod FC Vestsjælland.

Kronjyderne havde ellers fin kontrol på kampen. Holdet spillede godt og skabte mange chancer. Alligevel blev det altså kun til et enkelt point, hvilket ærgrer Randers FC’s forsvarsspiller Mads Fenger.

- Jeg er skuffet over, at vi kun fik et point i dag. Vi gik benhårdt efter sejren, men det er vores sæson i en nøddeskal. Vi har ikke været gode nok til at lukke kampene, og desværre har vi for ofte lukket modstanderne ind i kampen igen, siger Mads Fenger.

Det er ikke første gang i denne forårssæson, at Randers FC forsømmer at vinde på hjemmebane. Kronjyderne har kun vundet en enkelt ud af otte hjemmebanekampe i forårssæsonen.

- Vi er alle sammen skuffede over denne her sæson på hjemmebane, som bare ikke har været god nok. Vi har tabt alt for mange point her på hjemmebane, og vi har ikke været dygtige nok, siger Fenger.

Nicolai Brock-Madsen stod for Randers FC’s eneste scoring i dag, og også han havde sat næsen op efter mere end blot det ene point.

- Det er ærgerligt, at vi ikke vandt i dag. Vi havde bolden rigtig meget og vi skabte et hav af chancer. Desværre får vi kun scoret et mål, og det er ikke godt nok. Vi lukker et dumt mål ind til sidst og det bliver udslagsgivende igen i dag, siger Brock-Madsen.

 

/ritzau/

 

Dagens Gossip