Ferguson: Ronaldo kan score for alle - modsat Messi

Det er den evige debat om, hvem af Cristiano Ronaldo og Lionel Messi der er klodens bedste fodboldspiller, som nu får endnu en stemme.

Denne gang er det Ronaldos tidligere manager i Manchester United, Alex Ferguson, som melder ind med støtte til portugiseren, om end han også let kan få øje på Messis kvaliteter.

- Mange mennesker vælger, måske med rette, Messi, og det er svært at argumentere imod. Men Ronaldo kunne spille for Millwall, Queens Park Rangers, Doncaster Rovers, hvem som helst, og score hattrick.

- Jeg er ikke sikker på, Messi kunne gøre det, siger Ferguson til BBC Sport.

Det er Ronaldos evner inden for flere dele af fodboldspillets facetter, som gør, at Ferguson peger på Real Madrid-stjernen.

- Ronaldo kan bruge begge fødder, han er hurtig, fantastisk i hovedspillet og modig. Messi er en Barcelona-spiller, siger Ferguson med reference til, at Messi er en driblestærk spiller med spidskompetencer inden for den type pasningsfodbold, Barcelona praktiserer.

Messi og Ronaldo har delt de seneste syv titler som verdens bedste spiller imellem sig, hvor sidstnævnte har snuppet de seneste to efter en pause på fire år, hvor argentineren løb med æren.

Skulle Messi bekymre sig om Fergusons holdning, kan han forsøge at modbevise skotten allerede tirsdag aften, når FC Barcelona hjemme tager imod Madrid-klubben Getafe i Primera Division.

Real Madrid spiller onsdag hjemme mod Almeria.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip