Fernando Alonso er fortsat indlagt efter uheld

Den spanske Formel 1-stjerne Fernando Alonso fra McLaren-teamet er fortsat indlagt på hospitalet i Barcelona, efter at den dobbelte verdensmester søndag kørte galt under en testkørsel.

Alonsos agent, Luis Garcia Abad, udtaler ifølge ESPN, at den 33-årige spaniere forbliver på hospitalet, indtil han er 100 procent frisk igen.

Abad fortæller, at der var tale om en ret heftig ulykke, og at lægerne derfor vil sikre, at Alonso er kommet sig helt.

- Jeg kan ikke sige, om han skal være her en, to eller tre dage mere, siger agenten.

Der er fortsat ikke taget stilling til, om Alonso deltager i den sidste test - også i Barcelona - inden sæsonstarten ved det australske grandprix i Melbourne 15. marts.

Barcelona-testen køres fra 26. februar til 1. marts. Efter planen skal Alonso teste to dage, mens Jenson Button skal teste de to andre dage.

Alonso har skubbet Kevin Magnussen ud af et fast sæde hos McLaren. Hvis Alonso ikke kan være med i den sidste test, kan det betyde, at reserven Kevin Magnussen skal i aktion for McLaren i Barcelona.

McLaren oplyste mandag aften til Ritzau, at teamet endnu ikke havde besluttet, om Kevin Magnussen skulle til Barcelona og testkøre dér i stedet for Alonso.

Spanieren er skiftet til McLaren fra Ferrari og har overtaget sædet fra Magnussen, der kørte 2014-sæsonen for det britiske team.

Mod slutningen af sidste år tabte Magnussen den interne kamp om at beholde et fast sæde til Jenson Button.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip