Fernando Torres forlader Chelsea permanent

Angriberen Fernando Torres bliver Milan-spiller permanent.

Det meddeler Premier League-klubben Chelsea på sin hjemmeside.

Chelsea har indtil lørdag ejet Fernando Torres, men klubben sendte i august den 30-årige spanier til Milan på en to-årig lejeaftale. Den lejeaftale bliver nu ændret til en permanent aftale for spanieren.

Han kom til Chelsea i januar 2011, men fik ikke den succes, han tidligere havde haft især i Liverpool.

Ifølge Chelsea satte Fernando Torres dog klubrekord, da han i sæsonen 2012/2013 scorede 22 mål fordelt over syv forskellige turneringer.

Spanske medier har tidligere lørdag ellers berettet, at Torres skulle være på vej hjem til barndomsklubben Atlético Madrid fra den låneaftale, han var på i AC Milan.

Ifølge de spanske medier skulle det være en del af aftalen, at Atletico-angriberen Alessio Cerci skal den anden vej til AC Milan og spille i den norditalienske by til og med næste sæson.

- Det er lige på trapperne, og vi venter på, at tingene skal løse sig, sagde Atletico Madrids assistenttræner German Burgos tidligere lørdag om en mulig Torres-aftale.

- Han vil blive en væsentlig forstærkning for den anden halvdel af sæsonen. Vi kan få det bedste ud af ham, som vi kan med alle andre, og han ved, hvor han kommer hen, fortsatte assistenttræner German Burgos ifølge nyhedsbureauet Reuters.

De kommende dage eller uger vil vise, om der er hold i de historier.

Fernando Torres har spillet 10 kampe for Milan i Serie A i efterårssæsonen, og han har kun scoret en enkelt gang.

/ritzau/

 

Dagens Gossip