Fernando Torres: Kritikken af mig er overdrevet

Den spanske stjerneangriber Fernando Torres har ikke levet op til forventningerne, der er blevet stillet til ham efter skiftet fra Liverpool til Chelsea. Men selv føler han, at kritikken er overdrevet.

- Der er blevet overreageret på alt. Overreageret hvis jeg missede en chance, hvis jeg fik rødt kort, eller når jeg ramte overliggeren i stedet for at score, siger Torres til Chelsea Television.

Han henviser til den forgangne sæson, som han mener var godkendt fra hans side.

- Det var en god sæson, og et godt antal mål (Torres scorede i alt 23, red) gav os chancen for at kæmpe med om trofæer.

Men omgivelserne måler Torres op på, at han sammenlagt har scoret 37 mål i 139 optrædener for London-klubben, og man kan tillade sig at stille højere forventninger til en spiller, der har kostet et beløb svarende til næsten 450 millioner kroner.

Selv siger spanieren, at det ikke handler om presset fra den store transfersum, men han erkender, at han skal præstere bedre.

- Det var den samme situation, da jeg skiftede fra Atlético Madrid til Liverpool for 36 millioner euro (cirka 270 millioner kroner). Det påvirkede mig ikke, og transfersummen er intet problem for mig.

- Men folk ser mig og mener, at jeg skal præstere bedre, og det er rigtigt. Når en klub betaler så mange penge, skal spilleren bevise, at han er det værd, og mit antal mål i sidste sæson skal være et minimum.

- Jeg er på kontrakt i Chelsea i fem og et halvt år, og jeg er sikker på, at jeg kan præstere bedre i fremtiden, siger den 29-årige angriber.

Han er aktuelt ude med en skade, men i løbet af et par uger skulle han igen være klar til at score mål for Chelsea.

/ritzau/

 

Dagens Gossip