Ferrari advarer: Red Bull skal nok få løst problemerne

Det var ikke imponerende, hvad Red Bull-kørerne præsterede, da Formel 1-feltet i januar var samlet på Jerez-banen i Spanien for at teste de helt nye biler til 2014-sæsonen.

Både verdensmester Sebastian Vettel og holdets nye kører Daniel Ricciardo nåede tilsammen kun at køre 21 omgange over de fire dage, ikke mindst på grund af den nye V6-motor fra Renault, som voldte store problemer.

Men Ferraris teamchef Stefano Domenicali advarer nu mod at afskrive Red Bull-bilerne fra at kæmpe med om verdensmesterskabet.

- Jeg er meget forsigtig med at afskrive et hold, der har vundet de seneste mange år, siger han onsdag til Gazzetta dello Sport.

Han minder om, at den dårlige start på sæsonen behøver betyde noget for den bil, som Red Bull stiller med ved årets første grand prix i Melbourne 16. marts.

- Hvis de finder fejlen, kan de tabte kilometer let hentes ind. Det kan være, at vi mødes om 14 dage, og så har de løst alle problemer og er favorit til titlen. Jeg passer på med at erklære en så stærk modstander for død, siger Domenicali.

Han er i øvrigt godt tilfreds med Ferraris første test af den bil, som i kraft af helt nye regler mere eller mindre er bygget op fra bunden i forhold til sidste års bil.

/ritzau/

 

Dagens Gossip