Festivalgæst mistede begge ben: Får ingen erstatning

Østre Landsret har besluttet, at en 34-årig nordmand ikke har ret til erstatning, efter at han i 2007 mistede begge ben i en togulykke ved Roskilde Station.

Det skriver Dagbladet Roskilde tirsdag.

Ulykken skete, da den 34-årige var i byen for at deltage i Roskilde Festival for otte år siden. Han husker intet om, hvordan han sent lørdag nat var endt på banelegemet.

Kun husker han, at han så lys fra vinduerne i det tog, han blev påkørt af.

Tre tog passerede ulykkesstedet omkring det skæbnesvangre tidspunkt - et DSB-tog mod Kalundborg, et godstog fra Railion og et arbejdskøretøj fra Banedanmark.

Ingen af disse togs lokoførere bemærkede noget usædvanligt, og undersøgelser af de to førstnævnte tog viste ingen tegn på påkørsel.

Derfor lykkedes det ikke ad teknisk vej at fastslå, hvilket tog der forårsagede ulykken, og DSB blev frifundet fra kravet om erstatning, skriver Dagbladet Roskilde.

Østre Landsret lagde ifølge dagbladet ikke megen vægt på nordmandens egen forklaring.

Den var "behæftet med betydelig usikkerhed, fordi han var meget fuld på tidspunktet for påkørslen". Dog blev hans promille aldrig målt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip