Fetterlein og Bendtner genforenet med sønner

Udflugter, fastfood til aftensmad og masser af kvalitetstid.

Singlefædrene, fodboldspilleren Nicklas Bendtner og den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein, forkælede deres respektive sønner med masser hygge, da de endelig blev genforenet med deres sønner.

Det er nemlig ikke tit, at sportsstjernerne har mulighed for at se deres drenge. Fetterleins søn Tobias bor i Monaco med sin mor, modellen Tereza Maxová, mens Bendtners søn Nicholas bor i London med sin mor, baronessen Caroline Fleming.

Derfor stod den i høj grad på kvalitetstid mellem fædre og sønner mandag.

Bendtner tog sin treårige dreng med i biografen for at se animationsfilmen "Planes 2", men det lod til at være den efterfølgende pizza-menu, som var den største succes for junior. Det skriver boldbissen på sin Instagram-profil, hvor han har postet et storsmilende billede af ham med en lige så storsmilende Nicholas på skødet med ordene "Mini-Bendtner" og "Min dyrebare kærlighed".

Fetterlein tog sin 13-årige søn Tobias "Toby" med ud for at se på fisk i et akvarium, viser et billede på hans Instragram-konto med ordene "Toby", "dk" og "kærlighed."

Bendtner er kun far til Nicholas, mens Fetterlein har den seksårige søn Sean med ekskæresten, sangerinden Saseline Sørensen, der i øvrigt selv venter sit andet barn.

Se familiefædrene hygge med sønnerne her:

Bendtner og junior: http://instagram.com/p/sHU_juA_iU/?modal=true

Fetterlein og junior: http://instagram.com/p/sIvdn5FZfl/?modal=true

Newspaq

 

Dagens Gossip