Fie Laursen kalder Amalie for morder: Her er hendes svar

Realitystjernen Amalie Szigethy skrev søndag et indlæg på sin private blog, hvor hun åbenhjertigt fortalte, at hun havde fået fire aborter.

Amalies ærlige afsløring fik den anden realitystjerne Fie Laursen til tasterne, hvor hun skrev sit blogindlæg med titlen ‘Nej Amalie - det er ikke et tabu, det er et mord på 4 hjælpeløse børn’.

Nu svarer Amalie igen på det sociale medie Instagram. Her har hun delt et billede af sin blog, som afslører, at hun onsdag aften besøgte Aftenshowet på DR for at fortælle om aborterne og det personlige blogindlæg.

Læs mere: Amalie afslører: Så mange aborter har jeg fået

Til billedet skriver hun:

- Havde ikke forestillet mig, at det skulle blive så stor en debat, men please hav respekt inde på mine sider og også her på Instagram. Hvis der intet godt er at sige, skal man lukke røven, for at sige det ligeud.

I det omdiskuterede blogindlæg skrev Amalie blandt andet:

- Tanken med børn har altid betydet meget for mig, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, jeg fik en abort med egen vilje, for jeg ville gerne have beholdt mit første barn, og det andet, og faktisk også de sidste to gange. Ja, jeg har fået fire aborter med samme mand.

Du kan læse hele Amalies blogindlæg om aborterne lige her.

 

Hej alle sammen. Jeg skal i Aftenshowet imorgen og fortælle om mit blog indlæg som jeg lagde op i søndags som handler om aborter. Havde ikke forstillet at det skulle blive så stor en debat, men please hav respekt inde på mine sider og også her på min Instagram. Hvis der intet godt er at sige skal man lukke røven for at sige det ligeud. Glæder mig til at komme ind at gæste studiet imorgen - husk at se med, for det bliver det eneste sted jeg udtaler mig ydeligere omkring mit indlæg  #aftenshowet #dr1 #amalieszigethy #aborter

A photo posted by Amalie Szigethy✔ (@amalieszigethyofficial) on

Mar 1, 2016 at 6:58am PST

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip