Fifa er fortsat i tvivl om datoer for VM i Qatar

Mens omverdenen fortsat venter på at få at vide, om alt foregik efter reglerne, da Qatar blev tildelt værtskabet for VM i fodbold i 2022, så fortsætter debatten om, hvornår slutrunden skal afholdes.

Det internationale fodboldforbund (Fifa) lader mandag forstå, at alle muligheder fortsat er åbne i forhold til, hvilket tidspunkt på året VM skal spilles.

Fifas såkaldte task force, der skal fastsætte tidspunktet for slutrunden, har holdt møde om emnet.

- Fifas generalsekretær, Jerome Valcke, fastslår, at slutrunden i henhold til aftalen med arrangørerne skal afvikles i 2022.

- Mulighederne om at afholde VM i januar og februar 2022 samt november og december 2022 blev præsenteret som alternativer til juni og juli 2022, meddeler Fifa på forbundets Twitter-profil.

Qatar blev i december 2010 tildelt VM-værtskabet, og siden er der kommet udmeldinger i øst og vest fra Fifa om tidspunktet.

På grund af de ekstreme varmetemperaturer om sommeren i Qatar synes det udelukket at afholde slutrunden om sommeren.

Fifa-præsident Sepp Blatter har tidligere været ude at sige, at kun november og december 2022 kan komme i spil, fordi en slutrunde i januar og februar vil komme til at blive afviklet samtidig med vinter-OL i 2022.

Næste møde om tidspunktet for VM i Qatar skal efter planen afholdes i februar næste år.

Fifa er i forvejen ved at undersøge, om der var fusk med i spillet, da Qatar blev tildelt værtskabet.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip