Fifa kræver at få dokumenter om mulig VM-matchfixing

Det internationale fodboldforbund (Fifa) er træt af anklagerne om mulig matchfixing under det igangværende VM i Brasilien.

Derfor har Fifa bedt det tyske nyhedsmagasin Der Spiegel om at udlevere papirer, efter at magasinet har sået tvivl om, hvorvidt Camerouns kampe ved VM er blevet spillet efter reglerne.

- Fifa har grund til at betvivle anklagerne, der blev publiceret i Der Spiegel, siger Fifas sikkerhedschef, Ralf Mutschke, ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Derfor har Fifa bedt Der Spiegel om at give os al kommunikation med Perumal og alt andet materiale, som magasinet hævder at være i besiddelse af for at bevise de anklager, som de har fremført i offentligheden, siger han.

Anklagerne om aftalt spil kommer fra den dømte svindler Wilson Raj Perumal, som over for Der Spiegel havde forudsagt resultatet af kampen mod Kroatien, og at en Cameroun-spiller ville blive vist ud i løbet af opgøret.

Midtbanespilleren Alex Song blev udvist, da han uden grund plantede en albue i ryggen på Kroatiens Mario Mandžukić. Kampen endte 4-0 til Kroatien.

Camerouns fodboldforbund har meldt ud, at det vil undersøge landets kampe ved VM.

Det afrikanske hold tabte alle tre VM-kampe til Brasilien, Mexico og Kroatien, og det er især nederlaget til kroaterne, der skal kigges nærmere på.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip