Fifty Shades Of Grey: Bøde til par som udlever sexscener og skal have hjælp til at komme fri

Det er en seriøs advarsel, skal det lige understreges, inden historien her begynder.

Det, der svarer til 112-beredskabet, i West Midland i Storbritannien oplever i disse dage en stigning i opringningerne fra par, der er endt i en absolut pinlig situation.

Læs også: Sådan undgår du Fitfy Shades of Grey-ulykker i soveværelset

Parrene kan ikke komme fri af de håndjern, de har leget med under sex, eller også har de ringe og reb siddende siddende fast på steder, hvor de ikke bør være.

- Vi er klar over, at der lige nu forekommer en ”Fifty Shades of Grey”-effekt, og forbereder os derfor på opkald vedrørende dette. Vi har allerede haft tilfælde, efter bogen udkom, som hovedsageligt har indebåret objekter og ringe, som skulle fjernes fra personlige steder, udtaler en talsmand for beredskabet ifølge mirror.

Læs også: Danske mænd vil knalde som Mr. Grey

Han forsikrer alle om, at de har særligt udstyr til at klippe og skære folk fri eller til at fjerne de ikke længere ønskede genstande.

- Vi vil altid komme ud til alvorlige ulykker, men vi vil gerne advare folk om, at de risikerer at sidde tilbage med en stor regning, de selv må betale, uddyber talsmanden.

Beredskabet har vedtaget egenbetaling i ved Fifty Shade of Grey-lignende tilfælde, fordi de ikke mener, det kan være rigtigt, at beredskabet, der er egnet til at rykke ud til bål og brand, skal bruge deres kostbare tid på den slags.

Læs også: Se Fifty Shades of Grey - i Lego-udgaven

Gælder henvendelserne ikke en livstruende situation, koster det derfor mindst, hvad der svarer til 4.000 kroner at ringe efter hjælp, har West Midland brandvæsen vedtaget, hvilket også London Fire Brigade er med på.

Sidstnævnte truer med et glimt i øjet med, at de pinligste hændelser ender på Twitter. 

 

Dagens Gossip