Fifty Shades of Grey: Danske mænd vil knalde som Mr. Grey

Nye tal fra Danmarks største erotiske webshop, Sinful.dk, viser, at det langtfra kun er de danske kvinder der er vilde efter at udleve de frække scener fra »Fifty Shades of Grey«-trilogien. De danske mænd går nemlig Mr. Grey i bedene.

- Generelt har vi en fordeling, der viser, at lige mange kvinder og mænd benytter det sexlegetøj der bliver købt i vores shop. Men vores seneste data afslører at de danske mænd for alvor er blevet smittet af den fængslende »Fifty Shades of Grey«-feber - siger Mathilde Mackowsk,i som er ekspert i danskernes forbrug af sexlegetøj og desuden medejer af Sinful.dk.

Salget af sexlegetøj fra den den officielle »Fifty Shades of Grey«-kollektion, viser, ifølge Sinful.dk, at  det er mændene, der står for hele 62 procent af alle disse indkøb.

- Enten har de danske kvinders fantasier om at blive “taget” af deres mænd virkeligt givet pote, eller også har det vist sig at der iblandt de danske mænd er en noget større »Fifty Shades of Grey«-fanskare end hidtil antaget, siger Mathilde Mackowski.

Den populære TV-sexolog Jakob Olrik, jubler over, at de danske mænd får hårene på brystet frem. Han mener, at danske kvinder i lang tid har haft styringen på alt, både i og uden for hjemmet.

- Kvinderne har bestemt, hvor skabet skulle stå, og de har endda holdt styr på mandens påklædning, hans sundhed og hans kalender. Jeg tror det er yderst sundt, at vi danske mænd viser vores indre gorillamand frem og forfører vores kvinde. Det er tydeligt at det er det, kvinderne har efterspurgt , siger Jakob Olrik.

Og i morgen går det for alvor løs i de danske biografer, når filmatiseringen af bind et i den erotiskebestseller trilogi »Fifty Shades of Grey« har Danmarkspremiere.

Bonusinfo:

  • Kunder, der køber sexlegetøj fra den officielle »Fifty Shades of Grey« sexlegetøjsserie køber i gennemsnit for 40 procent mere pr. ordre, end folk der ikke køber »Fifty Shades of Grey« produkter.
  • Det er oftere førstegangskøbere der slår sig løs med den officielle sexlegetøjsserie.
  • De kvinder, der køber »Fifty Shades of Grey«-sexlegetøj, vælger oftest de blide produkter som en mini g-spot vibrator, bækkenbundskugler og en klitorisvibrator. Mændene køber mere kinky produkter som piske, paddles, håndjern og bondage sæt.
  • Ovenstående tal er baseret på 20.000 ordrer fra de seneste 3 måneder.
 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip