'Fifty Shades'-hovedrolle dropper toeren: Mr Grey må ikke være med

Efter lang ventetid har den erotiske film Fifty Shades endelige ramt biograferne og har tiltrukket et kæmpe stort kvindeligt publikum, som nyder at se den dominerende Christian Grey folde sig ud i det røde rum sammen med den uskyldige Anastasia Steele.

Men det er tilsyneladende ikke alle kvinder, der er lige pjattede med den mandlige hovedrolleindehavers (Jamie Dornan) seksuelle udskejelser sammen med den ofte nøgne kvindelige hovedrolleindehaver i form af 25-årige Dakota Johnsen. Det skriver Express.

Læs også: Sådan undgår du Fifty Shades of Grey-ulykker i soveværelset

Jamie Dornans kone, Amelia Warner, er en af dem. Efter sigende har hun forbudt sin nordirske mand at spille med i efterfølgeren til Fifty Shades. De mange sexscener tiltaler hende ikke, og det er på trods af, Amelia Warner også er skuespiller.

Ifølge det australske magasin NW skulle den 32-årige Jamie Dornan have orienteret filmselskabet om, at han ikke vender tilbage og medvirker i toeren af Fifty Shades,

Læs også: Husker du den danske udgave af Fifty Shades? Lars Løkke og Helle Thorning i hed flirt - se den beskidte video

- Jamie sagde, at filmen ville sende hans karriere mod toppen. Han prøvede at overbevise Amelia om, at det ikke ville ændre noget, men kvinder over alt er nu helt vilde med Jamie, siger en kilde til magasinet NW og tilføjer:

- Hun (Amelia red.) har ikke set filmen, og jeg tror helt ærligt ikke, hun kommer til det.

 

Dagens Gossip