35-årig kvinde venter barn med 21-årig stedsøn: 'Derfor gennemgik jeg plastikkirurgi i ansigtet

Foto: Marina Balmasheva / Privat

Hun forlod sin mand til fordel for hendes stedsøn.

Den 35-årige Marina Balmasheva fra Rusland valgte at blive skilt fra sin mand, så hun i stedet kunne danne par med deres stedsøn, Vladimir Shavyrin. 

Marina var så fikseret på at få fingrene i sin stedsøn, at hun valgte at få udført plastikkirugi i håbet om, at Vladimir ville få øjnene op for hende. De endte med at finde sammen, men det er tvivlsomt, at det er plastikkirugien, der har gjort udfaldet. 

Det skriver Daily Mail 

Foto: Marina Balmasheva / Privat

De har kendt hinanden i lang tid. De har faktisk kendt hinanden siden Vladimir var syv år gammel, men det har ikke betydet, at Marina er blevet træt af ham - tværtimod. 

"Han er den mest charmerende person i verden." 

"Jeg får ofte at vide, at jeg skal huske at bruge makeup på grund af min unge mand. De glemmer dog en vigtig detaljer. Han faldt for min personlighed. Jeg havde ar fra plastikkirugien og der hang overflødig hud på min krop. Jeg ønskede aldrig at fremstå bedre, end jeg var." 

Hun har forført min søn

Vladimirs far, Marinas tidligere mand, siger, at hun har forført hans søn. 

"Han har ikke haft en kæreste, før han mødte hende. De var heller ikke bange for at have sex, mens jeg var hjemme. Jeg ville have tilgivet utroskabet, hvis det ikke havde været med min søn. Hun løb ind til min søn, når jeg faldt i søvn. Hun ville derefter komme tilbage i sengen, som om intet var hændt." 

Marina forsvarer med, at hendes tidligere ægteskab ikke var at leve. 

Foto: Marina Balmasheva / Privat

"Fortryder jeg nogensinde, at jeg har ødelagt familien? Ja, men så alligevel ikke. Jeg er ked af, at jeg har ødelagt den stabilitet, man finder i en mor og en far. Jeg har dog ikke lyst til at gå tilbage til mins eks. Han er en god person, og han er en god far til vores børn." 

De venter i øjeblikket deres første barn sammen. Men hvis det står til Marina, så kunne det meget vel ende med, at de får flere børn sammen. 

"Vi skal have et barn sammen, og vi skal måske have flere. Jeg håber, at vi får et stærkt ægteskab, men det holder os ikke fra at have en kontrakt, hvori der står, at alt, som står i mit navn, forbliver mit, hvis vi bliver skilt."

Foto: Marina Balmasheva / Privat

Det har de på baggrund at, at Marina betaler for det hele. 

"Jeg vidste, hvad jeg skrev mig op til. Det samme gjorde han. Jeg må prøve at vise ham vejen og støtte ham." 

Foto: Marina Balmasheva / Privat

 

Dagens Gossip