Film-stjerne: Mænd skal altid betale på dates

Skrevet af admin

24/10/2014

Dagens topnyheder

Den amerikanske skuespiller Joshua Jackson er noget af en gentleman. Han synes nemlig, at det altid er manden, der skal betale, når man er ude med sin partner. 

Det afslører Dawsons Creek-stjernen i et interview med Us Magazine, og siger desuden, at han aldrig lader sin kæreste, skuespillerinden Diane Kruger, betale, med mindre hun insisterer på, at regningen skal deles i to.

- Med mindre kvinden specifikt siger, at regningen skal splittes, skal du altid betale regningen. Ridderlighed er en del af det at være en gentleman, lyder det fra Joshua Jackson.

Den 38-årige skuespiller og kæresten Diane Kruger har været sammen siden 2006, og selvom det er vigtigt at være en gentleman, er det ikke ensbetydende med, at man ikke også må skælde ud engang imellem, ifølge gentlemanen selv.

- Nogle gange bliver man nødt til at blive vred over ting, og jeg mener, at det også er en del af det at være en mand. Der er nogle ting, man ikke skal stå model til, siger han til magasinet.

Selvom parret har været sammen i otte år, er de endnu ikke gift. Og hvorfor, er et spørgsmål som Joshua Jackson før har måttet forsvare.

- Jeg kan ikke fortælle dig, hvorfor vi ikke er gift. Vi er ikke religiøse. Jeg føler mig ikke mere eller mindre forbundet til Diane, fordi vi ikke stået foran en præst og holdt en kæmpe fest, har han tidligere udtalt.

Newspaq