Filmhelt og far: Min datter gør mig angst

Skrevet af admin

07/07/2015
Ryan Reynolds og Blake Lively

Dagens topnyheder

Det at blive forælder er for de fleste en både livsomvæltende og ganske frygtindgydende oplevelse. Pludselig har man ikke kun ansvaret for sig selv men bærer samtidig bogstavelig talt et andet lille liv i sine hænder.

Skuespiller Ryan Reynolds, der blev far til en lille pige i december sidste år, kender udmærket til denne følelse. Men skal han sætte fingeren på det, der som forælder skræmmer ham allermest, handler det om noget helt andet.

- Det er tiden, der går, fortæller han i et interview til AOL Build.

- Der er intet, der ælder dig hurtigere end at have et barn, og det er ikke fordi, du vågner midt om natten hvert femte sekund, fordi nogen har skidt i bleen - det er i virkeligheden, fordi du kigger på det her lille menneske, og tiden bare flyver af sted, mens du spørger "hvordan er det muligt, at du allerede er et halvt år gammel?"

- De fleste mennesker har i bedste fald 90 år på den her planet. Når man begynder at se på det på den måde, så bliver man lidt rystet. Man begynder pludselig at prøve at få det bedst ud af den tid, man har sammen med det her menneske, siger han.

Siden Ryan Reynolds i slut halvfemseren blev et kendt ansigt i sitcom-serien "To fyre, en pige og et pizzeria", har hans karriere udviklet sig i raketfart. Senest har Reynolds kunnet opleves i de danske biografer i thrilleren "The Captive".

Til august toner canadieren igen frem på det hvide lærred i science fiction-thrilleren "Self/less". Men selvom karrieren i Hollywood stjæler en stor del af Reynolds' tid, så har han også lange pauser indimellem optagelserne.

- Til forskel fra de fleste andre, som måske får en uge fri, så har jeg ofte tre måneder fri ad gangen. Det er så fedt. De tre måneder plejede at drive mig til vanvid, dengang jeg var ung, single og uden bekymringer. Men nu har jeg bare lyst til at være sammen med min kone og datter, slår Ryan Reynolds fast.

Ryan Reynolds har været gift med skuespilkollegaen Blake Lively siden 2012. I december sidste år blev de forældre til deres første barn, datteren James.

/ritzau/FOKUS