Filminstuktør overfaldet: Bidt i brystvorten

Skrevet af admin

|

29/11/2013

Dagens topnyheder

Han er kendt for uanede mængder af vold i sine film, men volden rammer også Quentin Tarantions eget liv.

Den 50-årige instruktør blev sidste år overfaldet af en taxachauffør, da han forsøgte at betale for sin tur. 

Det skriver Female First.

- Jeg sad i en taxa, og chaufføren, som var en ret stor fyr, var virkelig et røvhul. Til sidst sagde jeg, "Kør ind til siden, jeg står af her", fortalte Tarantino til Jay Leno.

Chaufføren var så tarvelig, at Quentin Tarantino krævede at få alle sine byttepenge tilbage, selvom det kun var 50 cents, hvilket svarer til tre kroner.

- Han giver mig pengene, kigger på min date og siger, "Brug dem på at købe hende et nyt ansigt".

Den kommentar fik instruktørens sind i kog, og han løb ud af taxaen for at give chaufføren en på hovedet. 

- Alt det her skete foran en natklub, så dørmændene kom og hev mig væk. Chaufføren så, at jeg blev holdt tilbage, så han angreb mig og prøvede på at bide mig i brystvorten. Han slog mig ikke, han stak bare tænderne i min brystkasse, forklarede Quentin Tarantino.  

Instruktøren formåede at holde historien ude af medierne. Han ville ikke have ballade for sammenstødet, så han fortalte ikke nogen om hændelsen.

- Jeg tænkte, "måske ved han ikke, hvem jeg er. Jeg kan ikke fortælle det til nogen, ikke engang min bedste ven." Så jeg fortalte det ikke til nogen i et år, og det kom aldrig frem, siger den Oscar-vindende instruktør. 

Oplevelsen har dog ikke mildnet Tarantinos temperament.

- Jeg har allerede været i slagsmål to gange i år. Jeg startede det ene, men ikke det andet. Begge sager blev ret store. Det var i aviserne, og jeg måtte betale 30.000 dollars, 165.000 kroner, begge gange. Det er prisen for at være kendt og slå på folk, siger han.

Newspaq