Filmsild har sat gang i baby-rygter

13/04/2016 12:55

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Et billede siger som bekendt mere end tusind ord, og netop et billede har sat fut i forlydenderne om en forestående familieforøgelse i Hollywood.

Megan Fox er nemlig blevet set til arrangementet Cinemacon mandag aften med en struttende bule på maven.

Den 29-årige skuespillerinde, der ellers sidste år annoncerede, at hun og "Beverly Hills 90 210"-stjernen Brian Austin Green skulle skilles efter fem års ægteskab, har ikke bekræftet, om hun overhovedet er gravid, men på sin Instagram-profil insinuerer hun det nu kraftigt.

På fotoet har hun delt tre billeder af tre tidligere medspillere: Shia LaBeouf, som hun spillede sammen med i "Transformers", Will Arnett, som hun spillede over for i "Teenage Mutant Ninja Turtles" samt Jake Johnson, som hun spiller over for i tv-serien "New Girl", og blot tilføjet hashtagget "ikke faren".

Efter 11 år sammen indgav Fox i 2015 ellers skilsmissebegæring fra Austin Green, som hun mødte i 2004 under indspilningerne til tv-serien "Hope & Faith", da hun var 18 år gammel, og han var 30.

Hollywood-parret giftede sig i sommeren 2010 og er siden blevet forældre til sønnerne Noah på tre år og lille Bodhi på to år.

Megan Fox kan ses i "Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Out of the Shadows" fra 2. juni, hvor filmen får dansk biografpremiere.

Se hendes insinuerende Instagram-billede her: https://www.instagram.com/p/BEHMvGnGJqQ/?taken-by=the_native_tiger

/ritzau/FOKUS