Filmstjerne frygter fremmede mænd

Selv om hun oplever det hver eneste dag, vænner Jennifer Lawrence sig nok aldrig til, at der konstant er fotografer, som vil tage billeder af hende.

Hver eneste gang den 24-årige Hollywood-stjerne åbner sin hoveddør, frygter hun nemlig for horden af paparazzofotografer, som står på den anden side af døren.

Det skriver ABC News.

- Jeg vidste godt, at fotograferne ville komme til at være en del af min hverdag, men jeg vidste ikke, at jeg ville komme til at føle angst ved at åbne min dør. Eller at 10 fremmede mænd konstant ville jage mig, omringe mig, skræmme mig og få mit adrenalin til at pumpe hver eneste dag, siger den Oscar-vindende skuespillerinde.

Og selv om hun godt var klar over, at der ofte vil være fotografer til stede, uanset hvor hun befinder sig, kunne hun ikke forudse, hvordan hun ville reagere på det.

- Man kan sige, at den her invasion af mit privatliv er en del af mit job og derfor altid vil være min virkelighed. Men jeg kunne ikke forudse, hvordan min krop ville reagere på det, fortæller hun.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip