Filmstjerne: Jeg drikker lidt for meget

Med to forældre, der hellere hældte et glas for meget op end ét for lidt, er Brooke Shields rædselsslagen for, at hun udvikler samme tørst, som sin mor og far havde.

Det erkender den 50-årige forhenværende topmodel og nuværende skuespillerinde i et interview med det tyske magasin Bunte.

- Jeg skal virkelig holde nøje øje med, at jeg begrænser mit indtag af alkohol. Jeg ved, jeg har en tendens til at drikke for meget, siger den langbenede skønhed åbenhjertigt i interviewet og uddyber, at når der er alkoholisme i familien, er der en øget risiko for, at problemet suser rundt i blodet på hende.

- Jeg er altid bange. Jeg ved, det ligger i mine gener at drikke for meget, lyder det fra Shields, der ud over sin Hollywood-karriere også har en bachelorgrad i fransk litteratur fra universitet.

Morens alkoholmisbrug viste sig ikke at være det værste for Shields, for senere blev Teri Shields ramt af demens, der tog til med galopperende fart, og hun døde i 2012.

- Jeg får en knude i maven, når jeg tænker på det. Det var bare så frygteligt, erindrer skuespillerinden, der har tilgivet sin mor, efter hun indså, at Teri Shields blot ville familien det bedste trods alkoholforbruget.

Shields, der tidligere har været gift med tennisspilleren André Agassi, har døtrene Rowan på 12 år og ni-årige Grier med sin nuværende mand, manuskriptforfatteren Chris Henchy.

I 2005 fortalte hun åbenhjertigt om at få en fødselsdepression, om at have aborteret tidligere og om sin traumatiske barndom, hvor forældrene tit var depressive.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip