Filmstjerne: Min søn gav mig troen tilbage

Processen fra soveværelse til fødestue tager som regel ni måneder.

Men nogle gange går det ikke helt som planlagt. Det oplevede en af de nye stjerner på Hollywood-himlen, Chris Pratt, da hans kone Anna Faris fødte parrets søn ni uger for tidligt. Det betød, at den lille dreng måtte bruge den første måned af sit liv i intensiv pleje på hospitalet, og det gjorde et stort indtryk på den nybagte far.

- Det bragte mig tættere på min familie, og det gav mig min tro på Gud tilbage. Det var ikke, fordi jeg havde brug for at få genoprettet min tro, men det redefinerede virkelig, hvad der er vigtigt for mig og min kone her i livet, siger den 35-årige skuespiller til PEOPLE Magazine.

Og succes i Hollywood prioriterede Pratt og konen Faris, der også er skuespiller, pludselig ikke længere lige så højt.

- Da vi først kom til Hollywood, var vores første prioritet at tage byen med storm, men nu er vores prioriteter meget anderledes. Nu er vores søn vigtigst, fortæller Pratt.

Selv om sønnen er førsteprioritet, betyder Hollywood dog noget for den fremadstormende skuespiller. Han spiller således hovedrollen i den nye Marvel-film "Guardians of the Galaxy", der har dansk premiere torsdag den 31. juli.

Newspaq

 

Dagens Gossip