Find julemanden i Grønland

Elo Christoffersen

|

26/09/2013

Dagens topnyheder

Nu kan familien tage børnene med til Grønland og finde julemanden. Sådan lyder et tilbud fra Grønlands Rejsebureau.

Du har måske selv været blandt dem, som sammen med far og mor, satte risengrød på loftet til nissen i december, for næste dag at spæne op på loftet for at se, at nissen havde spist det hele.

Læs også: Charterkrig fra Billund på solrejser

Og fået besøg af julemanden juleaften – han lignede godt nok lidt onkel Søren, og skægget sad skævt, men december var magisk med hemmeligheder, julemagi og forventningens glæde.

Juleeventyret over dem alle

Den magi er vi mange, der gerne vil unde vores børn, for voksenlivet med ansvar, bekymringer og skemalagte dage kan tids nok komme.

Hvordan vi skaber magien og eventyret, er der mange bud på – ét rigtig godt og anderledes bud kommer fra Grønlands Rejsebureau, som inviterer børn og voksne til selv at rejse til Grønland og finde julemanden.

”Find julemanden i Grønland” hedder rejsen, som tager udgangspunkt i jagten på den ”rigtige” julemand i området omkring Kangerlussuaq i Grønland.

Læs også: Interessen for Syriens nabolande falder

Udover julemandsjagten skal børnene se efter moskusokser og rensdyr, besøge hundeslæder, lege en masse i sneen, grille pølser, på Indlandsisen og så selvfølgelig skrive ønskesedler til julemanden og putte i dem i hans store, røde postkasse.

- Om det lykkes at finde julemanden, er jo altid spændende. Men der skulle være gode chancer, fortæller Ellen Schmidt, som er produktionschef i Grønlands Rejsebureau.