Firårig spiderman bliver ved med at klatre ud ad vinduet - du bliver overrasket over, hvor han løber hen

Fireårige engelske Jayden Hughes er vild med spiderman, og hans ynglingstøj er rødt og blåt ligesom hans idol. Til stor bekymring for Jaydens mor har den lille firårige purk også taget andre af spidermans kendetegn til sig.   

Jayden, der har fået øgenavnet "Spiderboy" er stukket af fra sit hjem i Stoke-on-Trent syd mellem Manchester og Birmingham 16 gange de sidste seks måneder. Han kravler ud ad vinduet fra første sal og ned på jorden, hvor han klarer et næsten 2,5 meter højt hegn, inden han fortsætter ud på vejen.

LÆS OGSÅ: En mors mareridt: Sønnen var ved at drukne på land

Hver gang går spiderboy det samme sted hen - direkte hen til mormor, som bor på en nærliggende gade. Her spiser Jayden kager med sin mormor. 

Selvom det er farligt og risikofyldt for den eventyrlystne Jayden at tage flugten fra morens hjem til mormorens hjem, så er det svært at blive rigtig sur, når man ser den lille spiderboy i sit kostume. Se billeder nederst på siden. Men en, der kan modstå spiderboys charme, er hans 28-årige mor, Emma Hughes, som er meget bekymret over og træt af sønnens hyppige smutture.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I forsøget på at undgå at Jayden stikker af, eller at de sociale myndigheder kommer efter hende, har Emma søgt om tilladelse til at opføre et glat og højt hegn omkring hendes have, som skal gøre det umuligt, for Jayden at flygte.

Se billeder af Spiderboy her: 

 

Dagens Gossip