Firbenet helt: Familiehund reddede baby fra voldelig babysitter

Det var forfærdeligt for Benjamin og Hope Jordan at opdage, at deres lille søn i månedsvis var blevet udsat for vold og psykisk terror af kvinden, de havde ansat til at passe på lille Finn. Men havde det ikke været for familiens hund, var mishandlingen måske fortsat endnu længere.

Parret fra Charleston i staten South Carolina bemærkede, at deres ellers så rolige og kærlige hund Killian begynde at reagere aggressivt, når den 22-årige babysitter Alexis Khan kom i hjemmet.

- Vi lagde mærke til, at hunden blev meget beskyttende overfor vores søn, når hun kom ind ad døren. Han blev aggressiv overfor hende, og et par gange måtte vi simpelthen forhindre ham i at løbe frem mod hende, fortæller Benjamin Jordan.

Følg Dagens.dk på Facebook - gratis nyheder hver dag

For at undersøge om der var noget galt, når babysitteren var alene med Finn, satte parret en mobiltelefon gemt under sofaen til at optage, hvad der foregik i hjemmet.

Optagelserne afslørede, hvordan den 22-årige babysitter konstant bandede af det grædende barn, der var også "klaske-lyde", som kunne tyde på, at drengen blev slået, lige som forældrene mistænker kvinden for at have rusket deres barn. Drengen græd næsten uafbrudt på den syv timer lange optagelse.

Politiet anholdt efterfølgende Alexis Khan. Hun erkendte sig skyldig i anklagerne om børnemishandlingen og blev idømt tre års fængsel.

SE OGSÅ: Ægte kærlihed: Se baby og hund vokse op sammen

Lille Finns forældre er lykkelige for, at deres trofaste hund var med til at redde sønnen fra mareridtet.

- Han er en meget rolig hund, så det var tydeligt, at han forsøgte at fortælle os noget om babysitteren, når han rejste børster, blev ophidset og blev bekymret for vores søn, siger Benjamin Jordan.

Alexis Khan blev også frataget retten til at arbejde med børn. 

Se interview med Finns forældre herunder: '

 

Dagens Gossip