Fire-årig tæt på at miste livet til julemarked

Det kunne være blevet en families værste jul, hvis det ikke var for  den 29-årige kvindelige vagt, Cherice Wallen.
Hun var på arbejde på Manchesters store julemarked, da hun fik øje på en lille dreng, der var helt blå i hovedet, skriver Manchester News.
Et stort stykke pølse havde sat sig fast i hans hals.
Først ringede den 29-årige vagt efter hjælp, men hun indså hurtigt, at der ikke var nogen tid at spilde, så hun tog fat i drengen, Joshua og udførte Heimlich manøvren, hvor man trykker hårdt på brystkassen.

Efter to gange fløj et stykke pølse på størrelse med en bordtennisbold ud af munden på ham og snart efter var han fuldstændig frisk og glad igen.

Tak fordi du reddede mit liv
Heltinden Cherice Wallen, trængte lige til en cigaret og et øjeblik for sig selv for at ryste den voldsomme oplevelse af sig, men da hun kom tilbage stod Johuas forældre og bedsteforældre klar med blomster og kram og glædestårer.
Joshua selv havde underskrevet et kort hvor der stod: “Tak fordi du reddede mit liv. Du er den bedste”

Cherice fortæller at hun lærte at udføre Heimlich-manøvren på et førstehjælpskursus, så ønsk dig nu eller giv dig selv det førstehjælpskursus i julegave. Det kan redde liv.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip