Fire anholdt i forbindelse med stjernes død

Fire personer er kommet i politiets varetægt i forbindelse med efterforskningen af skuespiller Philip Seymour Hoffmans død. Det skriver CNN.

Tre mænd og en kvinde blev anholdt under en ransagning af en lejlighed på Mott Street i bydelen East Village. Det var et tip, som havde fået politiet på sporet af de anholdte, som har en forbindelse til stofferne i Hoffmans lejlighed, skriver NBC 4 New York.

Der er på nuværende tidspunkt ikke frigivet yderligere informationer i forbindelse med anholdelsen.

Skuespilleren blev søndag fundet død i sin lejlighed, angiveligt med en nål i armen og op mod 70 breve med heroin i lejligheden.

Tidligere havde politiet en mistanke om, at heroinen i skuespillerens lejlighed indeholdt det farlige stof fentanyl, som er 100 gange stærkere end morfin, men det har ikke vist sig at være tilfældet. Stoffet fra lejligheden vil dog blive testet yderligere.

En obduktion af den afdøde skuespiller blev foretaget mandag og vil formentlig kunne klarlægge den præcise dødsårsag, da man også overvejer, om Hoffman kunne have udviklet en intolerance over for heroin, da han var på afvænning i maj 2013.

Oscar-vinderen Philip Seymour Hoffman blev 46 år, og begravelsen vil finde sted fredag.

Newspaq

 

Dagens Gossip