Fire børn dræbt ved israelsk Gaza-angreb

Fire børn blev dræbt og adskillige blev såret ved en strand i Gaza onsdag, da området blev udsat for et israelsk bombardement, siger hospitalskilder til AFP.

Lægehold i Ashraf al-Qudra bekræfter, at fire børn er blevet dræbt. De siger, at mindst fem børn er blevet såret. Nogle af de sårede havde søgt tilflugt i et hotel, der anvendes af journalister.

Dermed er dødstallet efter ni dage med vold i Gaza steget til 213.

Øjenvidner siger, at et første israelsk angreb onsdag eftermiddag fik børn og voksne på stranden til at løbe i forskellige retninger, mens andre kom ilende for at se, hvad der var sket.

Et andet og et tredje angreb kom, mens de løb, og hytter på stranden brød i brand, mens skrækslagne børn råbte, at der lå dræbte og sårede.

Angrebene synes at være knyttet til et granatbombardement fra den israelske flåde, som onsdag beskød et område med små fiskerhytter.

Adskillige børn løb ind i et hotel, hvor flere journalister fra det franske nyhedsbureau var samlet. Journalister så mindst tre børn, som var såret af granater. De blev evakueret af ambulancer, som også hentede en mand, der havde fået en del af sit ene ben sprængt væk.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip