Fire børn og en voksen omkom ved villabrand i Nakskov

Fredag aften omkom fem personer, da en villa brændte på Mosevej i Nakskov. Der er tale fire mindreårige børn og en voksen, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Branden var så omfattende og bredte sig så hurtigt, at det ikke var muligt at redde de fem, der befandt sig på 1. sal i villaen, som er et ældre rødstenshus.

De fem omkomne er ikke identificeret, men politiet har en formodning om deres identitet.

- Vi har en formodning om hvem, de omkomne er, men vi kan ikke melde noget ud om det, før vi har fået dem identificeret, siger Søren Ravn-Nielsen, der er vicepolitiinspektør ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Yderligere en person blev forbrændt ved den voldsomme brand og er indlagt på hospitalet.

- Vedkommende har pådraget sig nogle brandskader, men er udenfor livsfare. Den pågældende har en vis relation til stedet, men vi kan ikke sige mere om det i øjeblikket. Vi er stadig i gang med efterforskningen, siger Søren Ravn-Nielsen.

Politiet efterforsker brandstedet sammen med brandteknikere og retsmedicinere.

Efterforskningen skal kortlægge, hvad der var årsag til branden. Teknikerne måtte vente, indtil temperaturen faldt i det stærkt brandskadede hus.

Intet peger foreløbig på en forbrydelse.

- Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at det er en forbrydelse. Men heller ikke det, kan vi sige noget om, før undersøgelserne er færdige.

- Der kan godt gå noget tid, før vi kan oplyse mere om branden og dens konsekvenser, siger Søren Ravn-Nielsen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip