Fire danske værtsbyer udpeget til VM i kvindehåndbold

Tre jyske byer og en sjællandsk skal agere værtsbyer, når VM i kvindehåndbold i slutningen af 2015 løber af stablen i Danmark.

I en pressemeddelelse skriver Dansk Håndbold Forbund, at Næstved, Frederikshavn, Kolding og Herning skal lægge haller til begivenheden.

Arena Nord i Frederikshavn og den endnu ikke opførte Arena i Næstved kommer til at huse hver sin indledende gruppe og skal desuden lægge gulv til hver sin 1/8-finale, mens TRE-FOR Arena i Kolding også skaber rammen om en indledende gruppe og er med helt frem til og med to kvartfinaler.

Jyske Bank Boxen i Herning skal ud over Danmarks indledende kampe være vært for 1/8-finaler, to kvartfinaler, semifinaler samt finalestævnet.

- I Dansk Håndbold Forbund er vi ekstraordinært glade for, at vi ved VM 2015 får mulighed for at bringe dette enestående arrangement ud til håndboldbegejstrede byer, vi aldrig har spillet i før.

- Samtidig med at vi kan fortsætte det enestående samarbejde, vi i forvejen har med kommuner og spillesteder, som vi har tradition for at afvikle store arrangementer med, siger formanden for Dansk Håndboldforbund, Per Bertelsen.

VM i kvindehåndbold spilles i perioden fra den 5. til den 20. december 2015.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip